Erhvervsfotografering

- flotte billeder til en professionel virksomhed

Lad mig skabe et medarbejderportræt, der fortæller historien om virksomheden og dig.

Muligheder for medarbejderportræt

Der er forskellige muligheder for at få taget professionelle billeder af dine medarbejdere. Typisk tager jeg billederne i studiet, men der er også mulighed for, at jeg kommer ud i virksomheden, eller at vi mødes et andet sted som for eksempel i naturen. Kun fantasien sætter grænser. Det vigtigste er, at du gør dig nogle tanker om, hvilken type virksomhed, I er. Er det en virksomhed med kant? Konservativ eller varm og personlig?

Professionel fotograf til medarbejderportræt

Jeg har mange års erfaring på området og hjulpet mange firmaer med flotte billeder af både medarbejderne og virksomheden. Medarbejderne skal portrætteres og vises frem, som de er, men med udgangspunkt i virksomhedens historie og kultur – for at alle bliver stolte af resultatet. Vi skal huske på, at alle virksomheder repræsenteres af mennesker, og derfor er essensen af mit arbejde at skabe levende billeder.

Medarbejderportræt – ingen tidspild

Uanset hvor få eller mange medarbejdere I er i din virksomhed, så er tiden lig med penge. Jeg ved, det kan være ressourcekrævende at skulle sende 35 medarbejdere til fotograf, fordi det tager tid fra det arbejde, der skal gøres. Som fotograf er jeg struktureret og har stor erfaring i at guide folk foran kameraet. Det gør, at jeg kan hjælpe medarbejderne med at rette ind, så vi hurtigst muligt får de rigtige billeder i kassen.

Hør mere om medarbejderportræt

Det er altid en god idé at kontakte mig på forhånd, så vi kan finde den løsning, der passer bedst til din virksomhed. Kontakt mig uforpligtende på 86510013 - 28187013